ПИТАЊА
И ОДГОВОРИ

ДецотекаШта је Децотека чланарина?

Децотека чланарина подразумева приступ садржају Децотека апликације.

Како бисте могли да уживате у садржају апликације, потребно је да се учланите путем сајта или при првом покретању апликације, након одгледаног видео увода.

Постоје два типа чланарине, бесплатна и месечна претплата. Свако ко се учлани је аутоматски укључен у бесплатну чланарину. Код бесплатне ће увек бити откључано 20% садржаја апликације, док ће чланови месечне претплате бити унапређени у премијум кориснике којима је потпуно сав садржај апликације доступан.


Ценовник подељен по земљама:

349 рсд - Србија
599 рсд - Дијаспора


Цене ће се аутоматски одбијати са вашег рачуна сваког месеца, док не прекинете претплату.Како да се учланим, а како да се испишем?

Постоје два начина:

1) Тако што ћете преузети апликацију са Гугл плеј-а, а потом када је покренете и одгледате кратак видео цртаћ намењен најмлађима кликните на УЧЛАНИ СЕ. Унесите вашу и-мејл адресу, потом и шифру и успешно сте се учланили.

2) На сајту децотека.срб (decoteka.rs), кликните на МОЈ НАЛОГ. На мобилним телефонима или таблетима се налази унутар хамбургер менија у горњем левом углу, док се на рачунарима налази у горњем десном.

Такође је потребно да унесете вашу и-мејл адресу, потом и шифру и успешно сте се учланили.ПАЖЊА ЗА СВЕ:

Није потребно да се региструјете и путем сајта и апликације.


Уколико сте се учланили путем сајта, када преузмете апликацију је потребно да кликнете на ПРИЈАВИ СЕ и ту унесете вашу и-мејл адресу и шифру коју сте унели када сте се учлањивали на веб сајту.

Уколико сте се регистровали прво у апликацији, можете се пријавити са истим креденцијалима путем нашег веб сајта у одељку МОЈ НАЛОГ.Да ли се апликација плаћа?


Да, уколико желите откључан целокупан садржај апликације.

Плаћањем чланарине помажете даљем развоју и унапређењу квалитета садржаја који ће се убудуће стварати и тако нам показујете да оно што радимо вам се свиђа.

Сматрамо да по цени две кафе у Београду, Чикагу, Мелбурну или Бечу добијате заузврат безбедни и едукативни дечији кутак унутар вашег телефона, потпомажете очувању српског језика и ћириличног писма и стварате им место у мору других апликација западњачке културе. Учите децу српски језик, правите простор на вашим телефонима за родољубље и српску културу. Чувајмо и подржимо наше. 🇷🇸Зашто се апликација плаћа?


Производња апликације траје скоро две године и даље се развија. У том периоду, захтевала је много трошкова, који се и даље стварају. Графички дизајн, текстови бајки, снимање, програмирање, сервери, компоновање, дизајн звука, адвокати, рачуновође, банке и још много професија, институција, трошкова и људи стоји иза овог нашег српског бренда.За кога је апликација бесплатна?


За сва сиротишта, прихватилишта и свратишта широм Србије. Уколико сте члан оваквог удружења, контактирајте нас на и мејл адресе медамишко@децотека.срб или medamisko@decoteka.rs.

За све остале који се региструју, бесплатно је 20% садржаја, што ће рећи да ће се број откључаних бајки повећавати сразмерно растућем броју бајки.Како да се претплатим на апликацију?


Без бриге, врло је лако. Било да желите из апликације или са рачунара, принцип је исти.

Унутар апликације, кликните на било коју закључану бајку и када потврдите РОДИТЕЉСКУ КОНТРОЛУ, апликација ће вас одвести даље на наш веб сајт у одељак ЧЛАНАРИНА.

Потребно је да кликнете на дугме ДОДАЈ, које се налази испод слике "1 МЕСЕЦ" и након тога унесете ваше податке за плаћање унутар одељка за плаћање. Након тога кликнете на дугме ПРЕТПЛАТИ СЕ и завршили сте целу процедуру. Вратите се у апликацију и ваша премијум чланарина ће бити започета.

Молимо вас да узмете у обзир да често због временске разлике, банке неће бити у могућности да одмах пребаце новац на наш рачун, стога ће можда активација ПРЕМИЈУМ чланарине понекад бити одложена до 48 сати након претплате.

Уколико имате било каквих проблема, слободно нас контактирајте путем и-мејлова медамишко@децотека.срб или medamisko@decoteka.rs.Како да откажем претплату тј. чланарину?


И то је врло једноставно. Унутар вашег налога кликните на дугме ОТКАЖИ ЧЛАНАРИНУ, и ваша чланарина ће бити отказана након истека плаћене претплате.

Ако вам је лакше пишите нам путем и-мејлова медамишко@децотека.срб или medamisko@decoteka.rs и ми ћемо је отказати уместо вас.Колико кошта претплата?

Ценовник подељен по земљама:

349 рсд - Србија
599 рсд - Дијаспора


Цене ће се аутоматски одбијати са вашег рачуна сваког месеца, док не прекинете претплату.Зашто је Децотека апликација писана на ћирилици?


Зато што желимо да се сви наши клинци широм света сусрећу са ћирилицом и у овом дигиталном свету којем су највише изложени. Врло нам је јасно да су западњачки језици узели маха, те да су данас неопходни, па је наша жеља као великих родољуба да се боримо раме уз раме са латиничним писмом и сачувамо наше ћирилично наслеђе.

Сматрамо да је човек богатији и паметнији што више језика зна, али поносно истичемо који је наш матерњи и чувајмо га заједно!Шта апликација користи од личних података и да ли прати и бележи интеракцију деце?


Само вашу и-мејл адресу и шифру која је енкриптована у нашој бази. Ми не можемо да је видимо или изменимо, те уколико је заборавите кликните на ЗАБОРАВИО САМ ШИФРУ испод поља за пријаву на сајт или апликацију.

Апликација не бележи где кликћете, шта слушате или било какву интеракцију са корисницима. Стога бисмо вам били захвални да нам пошаљете коментаре, похвале, критике, сугестије или пак које бајке су вам омиљене на наше и-мејл адресе наведене неколико пута на овој страници или на страници КОНТАКТ.Да ли је апликација Децотека безбедна за моје дете?


Апликација је потпуно безбедна за децу и заштићена је РОДИТЕЉСКОМ КОНТРОЛОМ на свим местима где би ваше дете могло да кликне (подешавања и претплата).

Такође, одобрени смо од стране Гугл плеја и у складу смо са правним полисама "Families Policy Requirements" која укључује сву децу од 2-12 година, за које је највише ова апликација и намењена.Price Based Country test mode enabled for testing Сједињене Државе (САД). You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

Scroll to Top