ПИТАЊА
И ОДГОВОРИ

ДецотекаШта је Децотека чланарина?

Децотека чланарина је месечна накнада која подразумева приступ садржају Децотека апликације.

Како бисте могли да уживате у садржају апликације, потребно је да се учланите путем сајта или при првом покретању апликације, након одгледаног видео увода.

Постоје два типа чланарине, бесплатна и месечна претплата. Свако ко се учлани је аутоматски укључен у бесплатну чланарину. Код бесплатне ће увек бити откључано 20% садржаја апликације, док ће чланови месечне претплате бити унапређени у премијум кориснике којима је целокупан садржај апликације доступан.


Ценовник подељен по земљама:

599 рсд - Србија
799 рсд - Дијаспора


НАПОМЕНА: Цене ће се аутоматски одбијати са вашег рачуна сваког месеца, док не прекинете претплату.Како да се учланим, а како да се испишем?

Постоје два начина:

1) ТАКО ШТО ЋЕТЕ ПРЕУЗЕТИ АПЛИКАЦИЈУ СА ГУГЛ ПЛЕЈ-А, А ПОТОМ, КАДА ЈЕ ПОКРЕНЕТЕ И ОДГЛЕДАТЕ КРАТАК ВИДЕО ЦРТАЋ НАМЕЊЕН НАЈМЛАЂИМА, КЛИКНEТЕ НА УЧЛАНИ СЕ. УНЕСИТЕ ВАШУ И-МЕЈЛ АДРЕСУ, ПОТОМ И ШИФРУ И бићете успешно учлањени.

2) На сајту decoteka.rs, кликните на МОЈ НАЛОГ. На мобилним телефонима или таблетима се налази унутар хамбургер менија у горњем левом углу, док се на рачунарима налази у горњем десном.

ТАКОЂЕ ЈЕ ПОТРЕБНО ДА УНЕСЕТЕ ВАШУ И-МЕЈЛ АДРЕСУ, ПОТОМ И ШИФРУ И БИЋЕТЕ УСПЕШНО УЧЛАЊЕНИ.ПАЖЊА ЗА СВЕ:

Није потребно да се региструјете и путем сајта и апликације.


Уколико сте се учланили путем сајта, када преузмете апликацију је потребно да кликнете на ПРИЈАВИ СЕ и ту унесете вашу и-мејл адресу и шифру коју сте унели када сте се учлањивали на веб сајту.

Уколико сте се регистровали прво у апликацији, можете се пријавити са истим креденцијалима путем нашег веб сајта у одељку МОЈ НАЛОГ.Да ли се апликација плаћа?


Да, уколико желите откључан целокупан садржај апликације.

ПЛАЋАЊЕМ ЧЛАНАРИНЕ ПОМАЖЕТЕ ДАЉИ РАЗВОЈ И УНАПРЕЂЕЊЕ КВАЛИТЕТА САДРЖАЈА КОЈИ ЋЕ СЕ УБУДУЋЕ СТВАРАТИ, И ТАКО НАМ ПОКАЗУЈЕТЕ ДА ВАМ СЕ ДОПАДА ОНО ШТО РАДИМО.

За кога је апликација бесплатна?


За сва сиротишта, прихватилишта и свратишта широм Србије. Уколико сте члан оваквог удружења, контактирајте нас на и мејл адресе медамишко@децотека.срб или [email protected].

За све остале који се региструју, увек ће бити бесплатно минимум две Медине и две Медолинине бајке. Како број бајки буде растао, повећаваћемо и број бесплатних бајки.Како да се претплатим на апликацију?


Без бриге, врло је лако. Било да желите из апликације или са рачунара, принцип је исти.

Унутар апликације, кликните на било коју закључану бајку и када потврдите РОДИТЕЉСКУ КОНТРОЛУ, апликација ће вас одвести даље на наш веб сајт у одељак ЧЛАНАРИНА.

Потребно је да кликнете на дугме ДОДАЈ, које се налази испод слике "1 МЕСЕЦ" и након тога унесете ваше податке за плаћање унутар одељка за плаћање. Након тога кликнете на дугме ПРЕТПЛАТИ СЕ и завршили сте целу процедуру. Вратите се у апликацију и ваша премијум чланарина ће бити започета.

Молимо вас да узмете у обзир да често због временске разлике, банке неће бити у могућности да одмах пребаце новац на наш рачун, стога ће можда активација ПРЕМИЈУМ чланарине понекад бити одложена до 48 сати након претплате.

Уколико имате било каквих проблема, слободно нас контактирајте путем и-мејлова медамишко@децотека.срб или [email protected].Како да откажем претплату тј. чланарину?


И ТО ЈЕ ВРЛО ЈЕДНОСТАВНО. УНУТАР ВАШЕГ НАЛОГА КЛИКНИТЕ НА ДУГМЕ ОТКАЖИ ЧЛАНАРИНУ, И ВАША ЧЛАНАРИНА ЋЕ АУТОМАТСКИ БИТИ ОТКАЗАНА НАКОН ИСТЕКА ПЛАЋЕНЕ ПРЕТПЛАТЕ.

Ако вам је лакше пишите нам путем и-мејлова медамишко@децотека.срб или [email protected] и ми ћемо је отказати уместо вас.Колико кошта претплата?

Ценовник подељен по земљама:

599 рсд - Србија
799 рсд - Дијаспора


Цене ће се аутоматски одбијати са вашег рачуна сваког месеца, док не прекинете претплату.Зашто је Децотека апликација писана на ћирилици?


ЗАТО ШТО ЖЕЛИМО ДА СЕ СВИ НАШИ КЛИНЦИ ШИРОМ СВЕТА СУСРЕЋУ СА ЋИРИЛИЦОМ И У ОВОМ ДИГИТАЛНОМ СВЕТУ КОЈЕМ СУ НАЈВИШЕ ИЗЛОЖЕНИ. Јасно је да су латиница и страни језици, као и позајмљенице из истих итекако распрострањене, па је наша жеља да Децотеком истакнемо и значај ћирилице.

Зашто не бисмо познавали оба писма? 😊

Знате да се каже да је човек богатији што више језика зна и ми се апсолутно слажемо, али поносно истичемо наш матерњи и чувамо га заједно!Шта апликација користи од личних података и да ли прати и бележи интеракцију деце?


Само вашу и-мејл адресу и шифру која је енкриптована у нашој бази. Ми не можемо да је видимо или изменимо, те уколико је заборавите кликните на ЗАБОРАВИО САМ ШИФРУ испод поља за пријаву на сајт или апликацију.

АПЛИКАЦИЈА НЕ БЕЛЕЖИ ГДЕ КЛИКЋЕТЕ, ШТА СЛУШАТЕ ИЛИ БИЛО КАКВУ ИНТЕРАКЦИЈУ СА КОРИСНИЦИМА. СТОГА БИСМО ВАМ БИЛИ ЗАХВАЛНИ ДА НАМ ПОШАЉЕТЕ КОМЕНТАРЕ, ПОХВАЛЕ, КРИТИКЕ, СУГЕСТИЈЕ ИЛИ ПАК КОЈЕ БАЈКЕ СУ ВАМ ОМИЉЕНЕ НА НАШЕ И-МЕЈЛ АДРЕСЕ [email protected] ИЛИ НА СТРАНИЦИ КОНТАКТ.Да ли је апликација Децотека безбедна за моје дете?


Апликација је потпуно безбедна за децу и заштићена је РОДИТЕЉСКОМ КОНТРОЛОМ на свим местима где би ваше дете могло да кликне (подешавања и претплата).

ТАКОЂЕ, ОДОБРЕНИ СМО ОД СТРАНЕ ГУГЛ ПЛЕЈА И У СКЛАДУ СМО СА ПРАВНОМ ПОЛИСОМ "FAMILIES POLICY REQUIREMENTS" КОЈА УКЉУЧУЈЕ СВУ ДЕЦУ ОД 2-12 ГОДИНА, КОЈИМА ЈЕ ЗАПРАВО ОВА АПЛИКАЦИЈА НАЈВИШЕ И НАМЕЊЕНА .Scroll to Top