О нама
претплата
контакт
питања и одговори
услови коришћења
МОЈ НАЛОГ

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Децотека

ОСНОВНИ ПОДАЦИ О ФИРМИ


НАЗИВ: АУДИОСЛАВЕ


АДРЕСА СЕДИШТА: МИЛАДИНА ПЕТРОВИЋА 23/4


МАТИЧНИ БРОЈ: 64077864


ПОРЕСКИ БРОЈ:109298832


ДЕЛАТНОСТ: Производња кинематографских дела, аудио-визуелних производа и телевизијског програма


ШИФРА ДЕЛАТНОСТИ:5911


КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:+381643028067


И-МЕЈЛ АДРЕСА:MEDAMISKO@DECOTEKA.RSОПШТИ УСЛОВИ АПЛИКАЦИЈЕ


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИО ВИДЕО ПРОДУКЦИЈА АУДИОСЛАВЕ БЕОГРАД (СКРАЋЕНО СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ) ЈЕ ПРЕДУЗЕТНИК РЕГИСТРОВАН У АГЕНЦИЈИ ЗА ПРИВРЕДНЕ РЕГИСТРЕ ПРУЖА УСЛУГЕ ПРОИЗВОДЊЕ КИНЕМАТОГРАФСКИХ ДЕЛА, АУДИО-ВИЗУЕЛНИХ ПРОИЗВОДА И ТЕЛЕВИЗИЈСКОГ ПРОГРАМА, САМИМ ТИМ И ПРОИЗВОДЊОМ САДРЖАЈА АПЛИКАЦИЈЕ ДЕЦОТЕКА (У ДАЉЕМ ТЕКСТУ АПЛИКАЦИЈА) КОЈА ЗАХТЕВА СТАБИЛНУ ИНТЕРНЕТ КОНЕКЦИЈУ КАКО БИ ПРАВИЛНО ФУНКЦИОНИСАЛА.


АПЛИКАЦИЈА РАДИ ПРАВИЛНО НА МОБИЛНИМ И ТАБЛЕТ УРЕЂАЈИМА, КОЈИ ИМАЈУ АНДРОИД ОПЕРАТИВНИ СИСТЕМ.


АПЛИКАЦИЈА ЈЕ ПИСАНА ИСКЉУЧИВО НА ЋИРИЛИЦИ, С НАМЕРОМ ДА САЧУВАМО СРПСКИ ЈЕЗИК И ЋИРИЛИЧНО ПИСМО, КАКО ГА НАША ДЕЦА КАКО ИЗ СРБИЈЕ ТАКО И ШИРОМ СВЕТА НЕ БИ ЗАБОРАВИЛА.
СТОГА ВЕРЗИЈА НА ЛАТИНИЦИ НЕ ПОСТОЈИ.


КОРИСНИК АПЛИКАЦИЈЕ МОЖЕ И НЕ МОРА ДА БУДЕ ПУНОЛЕТНО ЛИЦЕ.


КОРИСНИК АПЛИКАЦИЈЕ ЈЕ ЛИЦЕ КОЈЕ ЈЕ ПРЕУЗЕЛО АПЛИКАЦИЈУ СА GOOGLE PLAY ИЛИ HUAWEI APP GALLERY ПРОДАВНИЦА ИЛИ СА ИНТЕРНЕТ СТРАНА DECOTEKA.RS ОДНОСНО ДЕЦОТЕКА.СРБ, А ПОТОМ ИЗВРШИЛО РЕГИСТРАЦИЈУ ЗА КОРИШЋЕЊЕ УНОСОМ ПОТРЕБНИХ ПОДАТАКА, ПУТЕМ АПЛИКАЦИЈЕ ИЛИ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА.


НИЈЕ ПОТРЕБНО РЕГИСТРОВАТИ СЕ НА ОБА НАЧИНА ВЕЋ САМО ЈЕДНОМ, ЈЕР СЕ КОРИСНИЧКИ НАЛОГ НАПРАВЉЕН У АПЛИКАЦИЈИ МОЖЕ КОРИСТИТИ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ И НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦЕ, И ОБРАТНО.


УСЛУГА АПЛИКАЦИЈЕ


УСЛУГА АПЛИКАЦИЈЕ СЕ РЕАЛИЗУЈЕ ТАКО ШТО КОРИСНИК ИЗВРШИ ПРИЈАВУ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЈУ УНОСОМ СВОЈЕ Е-МАИЛ АДРЕСЕ И ИЗАБРАНЕ ЛОЗИНКЕ ПРИ ПОКРЕТАЊУ АПЛИКАЦИЈЕ, ГДЕ НАКОН ТОГА ДОБИЈА ПРИСТУП БЕСПЛАТНОМ САДРЖАЈУ АПЛИКАЦИЈЕ.

НА САЈТОВИМА ДЕЦОТЕКА.СРБ ОДНОСНО DECOTEKA.RS КОРИСНИЦИ СЕ МОГУ ПРЕТПЛАТИТИ НА МЕСЕЧНУ ПРЕТПЛАТУ, КОЈА ПОДРАЗУМЕВА ПРИСТУП СВИМ АУДИО БАЈКАМА УНУТАР АПЛИКАЦИЈЕ ДЕЦОТЕКА.


Колико кошта претплата?

Ценовник подељен по земљама:

599 рсд - Србија
799рсд - Дијаспора

ЈЕДАН КОРИСНИЧКИ НАЛОГ МОЖЕ ДА ПОКРЕНЕ АПЛИКАЦИЈУ САМО НА ЈЕДНОМ УРЕЂАЈУ.


НАКОН ОДЈАВЕ ИЗ АПЛИКАЦИЈЕ, КОРИСНИК МОЖЕ ДА СЕ УЛОГУЈЕ ПОНОВО НА ДРУГИ АНДРОИД УРЕЂАЈ КОЈИ ИСПУЊАВА СВЕ ТЕХНИЧКЕ УСЛОВЕ ЗА КОРИШЋЕЊЕ АПЛИКАЦИЈЕ.


КОРИСНИК ЈЕ У ОБАВЕЗИ ДА ПРИЛИКОМ КОРИШЋЕЊА АПЛИКАЦИЈЕ ШТИТИ СОПСТВЕНУ ПРИВАТНОСТ ТАКО ШТО НЕЋЕ ДЕЛИТИ СВОЈЕ ПОДАТКЕ ПОПУТ ЕМАИЛ АДРЕСЕ И ИЗАБРАНЕ ЛОЗИНКЕ СА ДРУГИМ ЛИЦИМА.


КОРИСНИК ЈЕ У ОБАВЕЗИ ДА ОБЕЗБЕДИ СТАБИЛНУ ИНТЕРНЕТ КОНЕКЦИЈУ, КАКО БИ АПЛИКАЦИЈА РАДИЛА НЕОМЕТАНО.


ЗАШТИТА ДЕЦЕ


КАКО ЈЕ АПЛИКАЦИЈА ДЕЦОТЕКА НАЈВИШЕ ПОСВЕЋЕНА ДЕЦИ ОД 3-9 ГОДИНА, ОБАВЕЗУЈЕМО СЕ НА СЛЕДЕЋЕ:


- АПЛИКАЦИЈА НЕ САДРЖИ НИКАКВЕ АУДИО-ВИЗУАЛНЕ ИЛИ ТЕКСТУАЛНЕ ЕКСПЛИЦИТНЕ, АГРЕСИВНЕ САДРЖАЈЕ, ЗАСНОВАНЕ НА БИЛО КАКВОЈ ОСНОВИ.


- АПЛИКАЦИЈА НЕ САДРЖИ НИКАКВЕ ГОВОРЕ МРЖЊЕ, СЕКСИСТИЧКЕ СТАВОВЕ, УВРЕДЕ НА РЕЛИГИЈСКОЈ, НАЦИОНАЛНОЈ НИТИ РАСНОЈ ОСНОВИ.


САВ САДРЖАЈ АПЛИКАЦИЈЕ ЈЕ ПРИЛАГОЂЕН ДЕЦИ, ВЕЋИМ ДЕЛОМ НАПРАВЉЕН ОД ОРИГИНАЛНИХ ПРИЧА СВЕТСКИХ ПИСАЦА И ДОМАЋИХ СРПСКИХ БАЈКИ, МОДЕРНИЈЕ НАПИСАНИХ И ИСПРИЧАНИХ.


АКТИВНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ


ДЕЦА МОГУ СЛОБОДНО ДА КЛИКЋУ УНУТАР АПЛИКАЦИЈЕ. СВЕ ЕКСТЕРНЕ ВЕЗЕ ЗА ПЛАЋАЊЕ КОЈЕ ВОДЕ ВАН АПЛИКАЦИЈЕ, ЗАШТИЋЕНЕ СУ РОДИТЕЉСКОМ ШИФРОМ.


СВАКИ ИЗЛАЗАК ИЗ АПЛИКАЦИЈЕ ЈЕ ЗАШТИЋЕН РОДИТЕЉСКОМ КОНТРОЛОМ, ГДЕ РОДИТЕЉ МОРА ДА УНЕСЕ ЦИФРЕ БРОЈЕВА ИСПИСАНИХ СЛОВИМА НА ЕКРАНУ. СВЕСНО НЕ ПРИКУПЉАМО ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ ОД ДЕЦЕ МЛАЂЕ ОД 13 ГОДИНА. У СЛУЧАЈУ ДА ОТКРИЈЕМО ДА НАМ ЈЕ ДЕТЕ МЛАЂЕ ОД 13 ГОДИНА ДАЛО ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ, ОДМАХ ИХ БРИШЕМО СА НАШИХ СЕРВЕРА. АКО СТЕ РОДИТЕЉ ИЛИ СТАРАТЕЉ И СВЕСНИ СТЕ ДА НАМ ЈЕ ВАШЕ ДЕТЕ ДАЛО ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ, КОНТАКТИРАЈТЕ НАС КАКО БИСМО МОГЛИ ДА ПРЕДУЗМЕМО ПОТРЕБНЕ РАДЊЕ.


НЕ БЕЛЕЖИМО НИТИ КОРИСТИМО ИКАКВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПОНАШАЊУ КОРИСНИКА ТОКОМ КОРИШЋЕЊА АПЛИКАЦИЈЕ.


РЕКЛАМАЦИЈЕ И ПОВРАЋАЈ СРЕДСТАВА


КОРИСНИК ИМА ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЈУ И/ИЛИ ПОВРАЋАЈ СРЕДСТАВА У РОКУ ОД ПЕТ ДАНА НАКОН ПРЕТПЛАТЕ НА КОРИШЋЕЊЕ АПЛИКАЦИЈЕ. У случају повраћаја средстава купцу које је претходно платио платном картицом (трговац) је у обавези да повраћај врши искључиво преко Банке односно преко картичних асоцијација DINA, VISA или MASTERCARD и то сторнирањем или делимичним сторнирањем оргиналне траснакције, банка ће на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.


Корисник може да затражи повраћај средстава уколико није задовољан квалитетом апликације, слањем захтева за рекламацију на и-мејл адресу медамишко@децотека.срб односно medamisko@decoteka.rs .


ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ СЕ У ПОТПУНОСТИ ОДРИЧЕ СВАКЕ ОДГОВОРНОСТИ КОЈА МОЖЕ НАСТАТИ КОРИШЋЕЊЕМ АПЛИКАЦИЈЕ ИЛИ ЈЕ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН У ВЕЗИ СА КОРИШЋЕЊЕМ АПЛИКАЦИЈЕ КАО И ЗА БИЛО КАКВУ ШТЕТУ КОЈА МОЖЕ НАСТАТИ КОРИСНИКУ УПОТРЕБОМ АПЛИКАЦИЈЕ.


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ НЕ ДАЈЕ ГАРАНЦИЈУ ДА ЋЕ АПЛИКАЦИЈА ИСПУНТИ СВЕ ВАШЕ ЗАХТЕВЕ, ДА ЋЕ БИТИ ЗАДОВОЉАВАЈУЋЕГ КВАЛИТЕТА. НЕ ДАЈЕМО ГАРАНЦИЈЕ ЗА БИЛО КАКВЕ КОНКРЕТНЕ РЕЗУЛТАТЕ КОРИШЋЕЊА АПЛИКАЦИЈЕ.


ПРЕЗЕНТОВАНИ МАТЕРИЈАЛ И ПРУЖЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У АПЛИКАЦИЈИ НИСУ ПРЕДВИЂЕНЕ ЗА ПРУЖАЊЕ САВЕТА ИЛИ ПРЕПОРУКА НИТИ ЗА РАСУЂИВАЊЕ ПРИ ДОНОШЕЊУ БИЛО КАКВИХ ОДЛУКА.


АПЛИКАЦИЈА НЕ САДРЖИ НИ У ЈЕДНОМ ДЕЛУ УГОВОРНУ ПОНУДУ КОЈУ КОРИСНИК МОЖЕ ДА ПРИХВАТИ.


ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ ПОДАТАКА


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ СЕ ОБАВЕЗУЈЕ ДА ЋЕ ПОШТОВАТИ АНОНИМНОСТ И ПРИВАТНОСТ КОРИСНИКА АПЛИКАЦИЈЕ. У циљу пружања квалитетне услуге прикупљамо само неопходне податке за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима И ТО НА ВЕБ САЈТУ ДЕЦОТЕКА.СРБ ОДНОСНО DECOTEKA.RS.


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ НЕЋЕ БИТИ У ПРИЛИЦИ ДА ПРИСТУПИ КОРИСНИЧКОЈ ШИФРИ КРЕИРАНОЈ УЗ Е-МАИЛ АДРЕСУ, ТЕ УКОЛИКО ЈЕ КОРИСНИК ЗАБОРАВИО СВОЈУ ШИФРУ, МОЖЕ ЈЕ РЕСЕТОВАТИ ПУТЕМ АПЛИКАЦИЈЕ ИЛИ ИНТЕРНЕТ СТРАНА ДЕЦОТЕКА.РС ОДНОСНО ДЕЦОТЕКА.СРБ, НА СТРАНИЦИ МОЈ НАЛОГ.


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ ЋЕ ОБРИСАТИ ПОДАТКЕ И НАЛОГ КОРИСНИКА У РОКУ ОД 3 РАДНА ДАНА, УКОЛИКО ОН ТО БУДЕ ТРАЖИО ПИСАНИМ ПУТЕМ. ЗАХТЕВ ЗА БРИСАЊЕ НАЛОГА КОРИСНИКА СЕ ШАЉЕ НА Е-МЕЈЛ АДРЕСУ MEDAMISKO@DECOTEKA.RS .


СА ПОДАЦИМА О ЛИЧНОСТИ СЕ ПОСТУПА КАО СА ПОСЛОВНОМ ТАЈНОМ И СХОДНО ТОМЕ СУ ОНИ КЛАСИФИКОВАНИ КАО ПОВЕРЉИВИ. У СКЛАДУ СА КЛАСИФИКАЦИЈОМ ПОДАТАКА ПРИМЕЊУЈУ СЕ АДЕКВАТНЕ МЕРЕ ЊИХОВЕ ТЕХНИЧКЕ И ОРГАНИЗАЦИОНЕ ЗАШТИТЕ.


Е-МАИЛ АДРЕСА АДМИНИСТРАТОРА: MEDAMISKO@DECOTEKA.RS


АУТОРСКА ПРАВА


САДРЖАЈ УНУТАР АПЛИКАЦИЈЕ КОРИСНИК НЕ СМЕ ДА РЕПРОДУКУЈЕ, ДИСТРИБУИРА ИЛИ НА БИЛО КОЈИ ДРУГИ НАЧИН КОРИСТИ У КОМЕРЦИЈАЛНЕ СВРХЕ БЕЗ ИЗРИЧИТОГ ПРИСТАНКА КОАУТОРА И ВЛАСНИКА (KOАУТОРИ И ВЛАСНИЦИ: СЛАВКО ВЕСИЋ И ЈАНА ЈОВАНОВИЋ) А ШТО БИ МОГЛО УЗРОКОВАТИ ШТЕТУ ВЛАСНИЦИМА.


САДРЖАЈ УНУТАР АПЛИКАЦИЈЕ МОЖЕ БИТИ КОРИШЋЕН САМО ЗА ИНДИВИДУАЛНЕ ПОТРЕБЕ КОРИСНИКА УЗ ПОШТОВАЊЕ СВИХ АУТОРСКИХ И ВЛАСНИЧКИХ ПРАВА.


СВА ПРАВА СУ ЗАДРЖАНА.


КОМПЛЕТАН МАТЕРИЈАЛ ЈЕ ЗАШТИЋЕН ВАЖЕЋИМ ЗАКОНИМА О ИНТЕЛЕКТУАЛНОМ ВЛАСНИШТВУ У РС.


ДОСТУПНОСТ АПЛИКАЦИЈЕ


УСЛУГА СЕ ПРУЖА „ОНАКВА КАКВА ЈЕ“ И „КАКО ЈЕ НА РАСПОЛАГАЊУ“.


НЕ ДАЈЕМО ГАРАНЦИЈУ ДА ЋЕ АПЛИКАЦИЈА БИТИ БЕЗ КВАРОВА И/ИЛИ ПОВРЕМЕНИХ КВАРОВА, АЛИ ЋЕМО СВАКИ ПРИЈАВЉЕН КВАР, БАГ ИЛИ ПРОБЛЕМ УЗЕТИ У РАЗМАТРАЊЕ И УКОЛИКО ЈЕ ПРОБЛЕМ ДО НАС, СРЕДИТИ ГА ШТО ПРЕ ЈЕ МОГУЋЕ.


У НАЈВЕЋОЈ МЕРИ ДОЗВОЉЕНОЈ ЗАКОНИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НЕ ДАЈЕМО НИКАКВУ ИЗРИЧИТУ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНУ ПОДОБНОСТ ЗА ОДРЕЂЕНУ СВРХУ, ТАЧНОСТ ИНФОРМАЦИЈА, КОМПАТИБИЛНОСТ И ЗАДОВОЉАВАЈУЋИ КВАЛИТЕТ.


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ НЕ ПРЕУЗИМА НИКАКВУ ОДГОВОРНОСТ ЗА БИЛО КАКВЕ ПРЕКИДЕ ИЛИ НЕДОСТУПНОСТ АПЛИКАЦИЈЕ, КОЈИ ЈЕ ПОСЛЕДИЦА СПОЉНИХ УЗРОКА.


ОБАВЕШТЕЊА


СВА ОБАВЕШТЕЊА МОЖЕТЕ ДА НАМ ДОСТАВИТЕ Е-ПОШТОМ НА АДРЕСУ НА MEDAMISKO@DECOTEKA.RS


Conversion statement


All payments will be denominated in Serbian currency. The amount for which your credit card will be charged is determined through the conversion of the price from Euro to Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When debiting your credit card, the same amount is converted to your local currency according to the Credit Card Association's exchange rate. As a result of this conversion, there is a possibility of a slight difference from the original price stated on our website.


ЗАВРШНЕ ОДРЕДБЕ


СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ ЗАДРЖАВА ПРАВО ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ САДРЖАЈА АПЛИКАЦИЈЕ КАО И ПОТРЕБНОГ АЖУРИРАЊА У СКЛАДУ СА ПОТРЕБАМА ПРОИЗАШЛИМ ИЗ ТЕХНИЧКИХ РАЗЛОГА.


У СКЛАДУ СА НАВЕДЕНИМ У ТАЧКИ 7.1. СЛАВКО ВЕСИЋ ПР АУДИОСЛАВЕ НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРАН ЗА БИЛО КАКВЕ НАСТАЛЕ ПОСЛЕДИЦЕ.


Scroll to Top